De goedkoopste zeepwinkel van Nederland.

Welkom beste bezoeker,

 

Allereerst wil ik u welkom heten bij de webshop “ It's All About Soap ”.

Graag stel ik mij even aan u voor; Ik ben Saskia, ik ben getrouwd en heb één zoon. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als kraamverzorgende, dit beroep is voor mij geen werk maar een roeping en doe het met heel veel liefde en plezier.

 

Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met ‘The Incense Circle’, een webshop waar ik wierook, toebehoren en diverse andere (geur)producten verkoop. Maar omdat er steeds meer producten bij kwamen waaronder lichaamsverzorgingsproducten heb ik besloten om er een tweede webshop naast te doen. En zoals de naam al doet vermoeden vindt u hier allerlei heerlijke natuurlijke zepen, andere lichaamsverzorgingsproducten en toebehoren. Alle producten die u hier op de webshop vindt zijn met zorg uitgezocht en heb ik eerst zelf uitgeprobeerd, omdat ik van mening ben dat ik niet iets kan verkopen als ik er zelf niet achter sta. Dat is dan ook de reden dat u op deze webshop alleen producten zult vinden van zeer goede kwaliteit.

 

Veel van deze producten zijn met de hand gemaakt. Kortom ik ga dus alleen voor kwaliteit en sta garant voor de producten op deze webshop.

 

Ik hoop dat u met veel plezier terug komt op mijn webshop.

 

Mocht u vragen hebben of u zoekt een product die niet op de webshop staat, neem dan contact met mij op wellicht kan ik het voor u bestellen. Dit kan via het contactformulier of via telefoonnummer +31 6 47 17 36 60.

 

Groetjes Saskia.


Rating: 0 sterren
0 stemmen